Robert Bijl Reclamebureau Castricum

 
 
 Werkkleding

Robert Bijl gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van hoogwaardige en kwalitatieve sterke merkkleding.
Werkkleding is niet alleen voor sommige bedrijven noodzakelijk zijn, het is ook de professionele profilering en het gezicht van uw bedrijf.
Sindskort hebben wij ons assortiment aan promotie-en werkkleding voor de Nederlandse markt uitgebreid met het merk FE. Engel.
Sinds 1927 produceert deze firma werkkleding van zeer hoogstaande kwaliteit,
begrippen als milieubewustzijn en betrouwbaarheid zijn kenmerkd voor dit bedrijf.

Naast FE. Engel Orginal Workwear leveren wij ook de smart design collectie Workzone by Engel, speciaal ontworpen voor de meer veeleisende beroepsgroepen. De Workzone collectie is gemaakt van meest duurzame materialen met stoere uitstraling.
Ook biedt deze kledinglijn een grote keuze aan accessoires voor elke beroepsgroep.
Of het nu gaat om regenkleding, veiligheidskleding, kleding in neonuitvoering voor nachtelijke of gevaarlijke missies, schoenen of ondergoed; wij kunnen in alle branches van dienst zijn.

De merken die wij representeren hebben allemaal iets gemeen. Het zijn A - merken die wereldwijd zeer hoog aangeschreven staan.
De huidige portefeuille bestaat uit:
- FE. Engel / Workzone
- Cofra worldwide
- Elka Denemarken
- Besco internationaal

 
Wij werken voor het bedrukken van het textiel samen met Thermopatch, één van de beste leveranciers op het gebied van bedrukkingen en prominent op het gebeid van state-of-the-art emblemen en transfers.
Thermopatch biedt ons een uitstekende kwaliteit en is voorzien van een lijmlaag met permanente hechting.

Het bedrukken van actiekleding / t-shirts, sportkleding in diverse hoeveelheden, druktechnieken behoren ook tot ons specialisme.

Wij zijn uiteraard bereidt om bovengenoemde kledinglijnen aan u te presenteren en inzage te geven in de vele mogelijkheden op het gebied van textiel – en bedrijfsidentificatie. Neem voor een vrijblijvende offerte en / of bedrijfspresentatie contact op met Robert Bijl.

Robert Bijl Reclamebureau