Robert Bijl Reclamebureau Castricum


 Voor logo’s, belettering en huisstijlen….
Van drukwerk tot lichtreclame….

Wij hebben alle disciplines in huis en kunnen zo u op het hele traject, van ontwerp tot eindresultaat uitvoeren.
Het ontwerpen van uw logo en/of verzorgen uw huisstijl in diverse uitingen en zorgen zo voor een uniek gezicht van uw bedrijf.

- Outdoor signing
- gevelbelettering
- autobelettering
- reclameborden/zuilen
- naamplaten & verwijsborden
- Indoor signing
- displaymateriaal
- textielbedrukking
- promotiemateriaal


Outdoor signing

Gevelbelettering
Afhankelijk van de ligging of grootte van het pand kunnen er lichtbakken, borden of losse gevelletters worden geplaatst.
Roestvrijstalen reclamezuilen en gevelborden behoren eveneens tot ons assortiment. Bij gevelbelettering kunnen wij gebruik maken van zgn. ‘art-impression’, waarbij bijvoorbeeld een foto of een tekening van uw gebouw gebruikt wordt om zichtbaar te maken hoe het pand er uw logo/reclame uit gaat zien.
Zo’n árt-impression’ ziet u bijvoorbeeld bij bouwwerken, of wordt gebruikt om nieuw te bouwen pand te kunnen presenteren.

Autobelettering
Of het nu om een uitgebreid bedrijfswagenpark gaat of om het beplakken van één auto, wij kunnen alleen uw logo en tekst tot full colour afbeeldingen leveren. Desgewenst kan het materiaal tot acht jaar gegarandeerd worden tegen schadelijke invloeden van zonlicht en vocht.
Als u het inkijken van uw voertuig tegen wilt gaan (diefstalpreventie of hittewering) of als u een optimale uitstraling van uw firma wilt, dan kunnen wij uw autoruiten met speciale windowfilm beplakken.

 Reclameborden

Hier kan een keuze gemaakt worden uit een scala van verschillende materialen voor zowel de ondergrond als de folie soorten. Voor de ondergrond wordt het meest gebruik gemaakt van dibond, kompact of pvc geschuimd echter ander opties zijn ook mogelijk. Wat betreft de folie bieden wij u een uitgebreide keuze aan kleuren in mat, hoogglans of zelfs in lichtgevende kwaliteit.
De keuze van de materialen bepaald tevens de levensduur van het reclamebord. Uiteraard zullen wij u hierin professioneel advies geven.

Naam & verwijsborden
Hier kan gedacht worden aan bewegwijzering van bijvoorbeeld een wandelroute, markeringsgebied etc.
Een voorstel kan gemaakt worden in een overzichtbrochure, met plattegrond en met foto’s waarin de bewegwijzering, compleet met infozuilen, al digitaal is aangebracht zodat een optimaal beeld gevormd kan worden.


Indoor signing

Displaymateriaal
De uitstraling van uw bedrijf behoeft niet beperkt te blijven tot de gevel van uw pand. Ook in het pand leveren wij naamplaten en verwijsborden alsmede showcards/standaards van ieder gewenst materiaal en op iedere grootte.

Textielbedrukken
Naast het bedrukken van textiel, kunnen wij iedere soort (werk)kleding en in alle hoeveelheden leveren. Er kan van verschillende methodes gebruik worden gemaakt, zoals het zgn, flocken of het bedrukken op rubberbasis. Het bedrukken kan worden toegepast op verschillende soorten werkkleding of vrijetijdstextiel.
Er kan, wat betreft hechting en kleurechtheid rekening gehouden worden met het wassen van kleding tot 90 graden.

Promotiemateriaal
Affiches, posters en/of stickers naar wens: Alles wordt digitaal geprint, waardoor geen film of sjabloonkosten in rekening worden gebracht.
Afhankelijk van binnen- of buitengebruik van deze items kunnen deze extra worden gelamineerd, waardoor de levensduur verlengd wordt.
Ook het leveren en bedrukken van allerlei reclame/promotiemateriaal zoals o.a. caps, paraplu’s, T-shirts etc. vormt geen enkel probleem.

Robert Bijl Reclamebureau